Over Carfema

Onze drijfveer

Wij streven bij Carfema niet enkel naar vanzelfsprekende kwaliteit, maar wij willen de opdrachtgever een geweldige beleving bieden. Een beleving welke het hart van iedere autoliefhebber harder doet kloppen wanneer zij hun geliefde auto op komen halen na een behandeling bij ons. 
De glimlach, trots op de auto en de (stille) gedachte: “F*ck, wat vet!” welke wij bij klanten terug zien komen, is waar wij onze voldoening uithalen.

Binnen ons bedrijf is de passie voor het vak duidelijk merkbaar voor onze klanten. In sommige beroepen kun je tot het gaatje gaan, wij gaan tot het kiertje. Tot ieder plekje waar normaal geen aandacht aan besteedt wordt. Allemaal om jou het ultieme resultaat te bieden en om jou deze geweldige ervaring te laten beleven!

Wat u daarvan merkt

Wij doen verschillende dingen om onze klanten een geweldige ervaring te kunnen laten beleven. Een van deze elementen is dat wij constant op de hoogte blijven van de beste producten en apparatuur om ons resultaat te kunnen verbeteren. 
Daarnaast gaan wij voor het beste resultaat bij alles wat wij doen. Of u nu een wasbeurt bij ons afneemt, of een volledige coating op uw auto laat aanbrengen. Dit alles om u een beleving te bieden welke gelijk staat met het ophalen van een nieuwe auto, want nadat wij uw auto onder handen hebben genomen is deze weer als nieuw! 

Mogen wij u de Carfema beleving bieden en uw auto onder handen nemen? 

Maak kennis met het team

Mark Algera

Dagelijks zet ik mij met enthousiasme in om onze klanten te voorzien van een auto welke zich in de best mogelijke staat verkeerd! Bent u de volgende?

Rebekka Algera

Het leukste aan het vak van detailen vind ik de details. Door ook de aandacht te leggen bij het fijne werk wordt het algehele resultaat alleen maar beter!

Casper Algera

Boeren zoons worden boer en als zoon van een auto detailer houdt ik mij dan ook graag bezig met auto detailing. Mag ik uw auto onder handen nemen?

Jesse Algera

Het is mij met de paplepel ingegoten om goed voor je auto te zorgen en vanaf jongs af aan help ik mijn ouders met het werk binnen hun bedrijf. Het reinigen, polijsten en beschermen van voertuigen stroomt door mijn bloed.

Wij kijken ernaar uit om u te leren kennen, komt u langs voor een kopje koffie?