Glascoating voor uw auto

Ons autopoetsbedrijf Carfema in Zoetermeer biedt niet alleen een uitgebreid scala aan diensten voor het reinigen en polijsten van auto’s, maar ook voor het aanbrengen van een glascoating op uw auto. Zo’n glascoating zorgt voor een prachtige glans op uw auto en biedt langdurige bescherming tegen krassen, UV-straling en vervuiling. Maak vandaag nog een afspraak voor het aanbrengen van een glascoating en de levensduur van de lak van uw auto te verlengen. Wilt u een glascoating voor uw auto laten aanbrengen? Neem dan contact met ons op!
Johan Roos SieperdaJohan Roos Sieperda
10:36 27 Mar 24
Vriendelijke mensen die weten wat hun vak inhoud. Zeer professioneel en een gezellige familie bedrijf.
Remo SchulerRemo Schuler
12:31 11 Mar 24
Mooi bedrijf dat service hoog heeft staan. Kwaliteit is af te lezen doordat de vaste klantenkring groot is.
bettina kappetijnbettina kappetijn
17:16 08 Mar 24
Auto Super is mooi gepolijst (Exterieur High end Detailing) ook de lederen stoelen laten schoon maken , in de was laten zetten en tot slot laten impregneren Goede service van thuis brengen en op halen van mij
Guusje De KrijgerGuusje De Krijger
14:15 27 Jan 24
Dank voor jullie service goed en vriendelijk bedrijfAan te raden
Floris FrenzenFloris Frenzen
14:56 20 Jan 24
marlon willemsenmarlon willemsen
20:41 25 Dec 23
Absoluut fantastisch! Mijn auto had wat spatschade en zou maanden moeten wachten op spuitwerk. In plaats van simpelweg te spuiten, dacht de eigenaar van Carfema buiten de gebaande paden en leverde verbluffende resultaten op! De schade is aanzienlijk verminderd, precies zoals ik wilde. Het geleverde werk is werkelijk prachtig. Het team is buitengewoon vriendelijk; de eigenaar, zijn vrouw en zoon zorgen voor een warm welkom. Ik beveel Carfema ten zeerste aan als je wilt dat je auto de beste zorg krijgt. Bonus: je wordt zelfs uitgenodigd voor een biertje!
P BP B
10:11 08 Dec 23
Super familiebedrijf, persoonlijke benadering! erg klantvriendelijk en duidelijke uitleg over de kosten en nabehandeling om de lak zo mooi mogelijk te houden. Erg tevreden over het resultaat!Ik kan het iedereen aanraden die om zijn auto geeft.Ik kom hier zeker terug!
js_loader
Voertuigen behandeld
0
jaar ervaring
0
In detailing
# 0
auto's dagelijks
3- 1
Medewerkers
0
Voertuigen behandeld
0
jaar ervaring
0
auto's dagelijks
3- 1
Medewerkers
0

Een glascoating voor uw auto met optimale bescherming tegen weersinvloeden

Carfema levert een uitgebreid assortiment aan diensten om volledig aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Wij verzorgen dagelijks het reinigen, polijsten en beschermen van meerdere auto’s met onze hoogwaardige glascoatings. Deze glascoating vormt een duurzame beschermingslaag  op uw auto met een standtijd van enkele jaren. Deze laag werkt als een schild tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, zure regen en zelfs UV-straing. Het unieke van onze coating is dat het meer doet dan alleen de lak beschermen; het helpt ook de oorspronkelijke kleur van uw auto te behouden en te beschermen tegen het verbleken. Met onze coating hecht vuil minder goed aan uw auto wat het gemakkelijker maakt om uw auto te wassen.

Een prachtige glans met langdurig kleurbehoud voor uw auto

Als autopoetsbedrijf richten wij ons dus niet enkel op het interieur van uw auto maar ook het exterieur. Wij zijn uw glascoatingspecialist. De methoden die wij toepassen tijdens het aanbrengen van een glascoating, vult microscopische poriën in de lak, wat resulteert in een spiegelglad oppervlak waar vuil en water moeiteloos vanaf glijden. De glascoating die wij aanbrengen integreert samen met de lak waardoor de autolak volledig afgedicht is en de autolak lastiger aangetast kan worden. Hierdoor wordt de lak volledig afgeschermd

  •  
     
     
 
 
 
 
 
 

Wij kijken ernaar uit om u te spreken, komt u langs voor een kopje koffie?

Play Video
Professionele aanpak door mensen die passie hebben voor waar ze mee bezig zijn. Dit merk je als klant. Onze caravan is tot in de puntjes verzorgd. Hij is weer als nieuw nadat we ermee door te dichte coniferen hebben gereden. Het is niet goedkoop maar dan ook echt niet te vergelijken met een wasstraat. In zo'n groot object zitten veel man-uren. Alle waar naar zijn geld en dit is echt duurzaam voor je spullen zorgen. Ik ga over twee weken mijn auto brengen voor een uitgebreide behandeling, maar dan zelfs met een guard-finish erover heen. Ik kijk er al naar uit.
Christel van Rongen, 12/06/2021
Super bedrijf! Kom hier vaker! Mark is een top gozer. Mijn volgende sport auto word weer hier professioneel schoongemaakt en in de glass coating gezet.
Peter Mulder, 12/09/2022
Zeer prettig geholpen en auto lakschade opgelopen bij wasbox keurig hersteld met uitgebreide poetsbeurt, leuk familie bedrijf om trots op te zijn, top ga zo door
Andre van Roon, 08/12/2022
Ook voor motoren is Carfema zeker een aanrader! Super resultaat, verstand van zaken, goede uitleg en fijne communicatie. Top!
A. Ver, 26/11/2022

Investeren in een glascoating voor uw auto

Investeren in een glascoating voor uw auto bij Carfema betekent minder uitgaven op de lange termijn voor de uitstarling van uw auto. Bij Carfema onderscheiden we ons door ons familieteam van goed opgeleide en ervaren autodetailers die gebruik maken van de nieuwste technieken en materialen om de beste resultaten te leveren. Wij blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de markt en investeren in hoogwaardige apparatuur en producten. Dit stelt ons in staat om niet alleen snel, maar ook met uiterste precisie te werken.

Het aanbrengen van een glascoating op uw auto verhoogt tevens de dagwaarde en draagt bij aan waardebehoud van uw auto. Of het nu gaat om een oldtimer (roestpreventie) of om moderne auto’s, De originele staat van het voertuig wordt beter behouden met onze glascoating. Wij zetten ons in voor klanttevredenheid en streven ernaar om elke klant een gepaste behandeling te bieden, rekening houdend met de huidige staat en waarde van hun voertuig. Door onze transparantie en duidelijke communicatie streven we ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen.

Of het nu gaat om het polijsten van auto’s, het aanbrengen van een glascoating of het reinigen van interieurs, wij leveren consistente resultaten die elk voertuig laat schitteren. Met een focus op professionaliteit en klantgerichtheid is Carfema de voorkeurskeuze voor autobezitters die streven naar uitmuntendheid in autodetailing.

Neem contact op

U bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken en een kijkje te komen nemen in onze nieuwe werkplaats. Bij onze diensten is te spreken van maatwerk, dit maakt het onmogelijk om zonder het nalopen van de auto een gerichte prijsindicatie te geven
Voor een passende prijsindicatie vragen wij u langs te komen voor een kopje koffie zodat wij uw auto onder de loop kunnen nemen! Met ruim 10 jaar ervaring kunnen wij u de juiste behandeling adviseren.

Glanzend portfolio

Zie hieronder een aantal van onze projecten waar wij een prachtig resultaat hebben neergezet voor onze klanten. Ben jij de volgende?

Mercedes Benz GLE 63 AMG
Lamborghini Urus
BMW X5 G05
Land Rover Defender
Opel GT
BMW 330i G20