Uw interieur reinigen

Waar het exterieur de uitstraling van de auto bepaald, brengt u het grootste deel van uw tijd door in het interieur van de auto. Een gereinigd interieur zorgt voor een prettig gevoel tijdens het rijden en is tevens bewezen gezonder voor inzittenden met de nadruk op kinderen.

Werkwijze

Als eerste stap zuigen verwijderen wij persoonlijke bezittingen en bewaren deze voor u in een plastic zak. Zo zorgen wij ervoor dat wij overal ongehinderd bij kunnen. Vervolgens verwijderen wij interieurpanelen indien nodig en beginnen hierna met het zuigen van het gehele interieur. 

Zodra de auto van binnen is uitgezogen, beginnen wij met het reinigen van alle harde interieurpanelen. Wij blazen het aircosysteem uit en gebruiken stoom in het reinigingsproces. Lederen stoelen en interieurpanelen behandelen wij met leerreiniger en voeden deze vervolgens met onze leercoating om de stoelen en andere panelen optisch mooier te maken en deze te beschermen tegen krassen en UV-straling. Waar een auto moet glimmen, hoort leer een doffe uitstraling te hebben. 

  •  
     
     

Gezondheid en plezier

Zodra uw interieur bij ons is gereinigd, rijdt u rond in een heerlijke cocon welke van top tot teen onder handen is genomen. Alle kastjes, kiertjes en gaatjes verkeren weer in de best mogelijke staat. 

Naast dat dit meer rijplezier verzorgd, is een gereinigd interieur ook veiliger voor de gezondheid van uzelf en de rest van het gezin. Een vies interieur biedt immers de mogelijkheid voor bacteriën en schimmels om zich te hechten aan elementen binnen uw interieur. Voorkom dit en laat uw auto bij ons behandelen! 

Mogen wij u blij maken met een gereinigd interieur? Wij kijken ernaar uit om u te woord te staan!

Wij kijken ernaar uit om u te spreken, komt u langs voor een kopje koffie?