Uw lak beschermen met een glascoating

Na een grondige reiniging, kleibehandeling en polijstbeurt is uw auto in de perfecte conditie om deze te voorzien van een beschermende coating voor uw lak. 

Voorwerk

Voordat uw auto in aanmerking komt voor een glascoating dient de lak van alle incorrecties en krasjes te zijn ontdaan. Gedurende de uitgebreide wasbeurt en polijstbehandeling ondergaat uw auto een lakcorrectie welke dit resultaat realiseert. 

Zodra de auto bovenstaande behandelingen is ondergaan, is het mogelijk om de auto te voorzien van een beschermende glascoating voor de lak van uw auto. Deze coating zorgt ervoor dat vuil minder goed hecht aan de lak en beschermt de lak tegen uv-straling en de elementen. Tevens wordt uw auto volledig waterafstotend door deze glascoating!
De glascoating blijft enkele jaren actief, afhankelijk van uw omgang met de auto. 

  •  
     
     

De voordelen van een glascoating

Een glascoating, ook wel keramische coating genoemd, vormt een harde laag over de lak van uw auto. Deze coatinglaag is volledig transparant en beschermt uw lak tegen uv-straling, pekel, rondvliegend stof en zand enzovoort. Tevens beschermt deze coating uw lak tegen uv straling en maakt een glascoating uw auto volledig waterafstotend. Water druppelt zo van uw auto af! 

Omdat het vuil minder goed aan uw auto hecht, zult u merken dat uw auto gemakkelijker te wassen is. Zo verwijderd u al veel meer vuil van uw auto wanneer u deze afspuit en zal u minder hoeven boenen om vuilplekjes van uw auto te verwijderen. Bent u benieuwd naar onze behandelingen? Neem contact op!

Wij kijken ernaar uit om u te spreken, komt u langs voor een kopje koffie?