Uw mobile home weer als nieuw

Bij Carfema houden wij ons niet enkel bezig met auto’s. Wij nemen ieder voertuig met alle liefde onder handen! Campers en caravans vallen voor ons daarom zeker niet buiten het assortiment. Laat ons uw mobile home geheel van binnen én van buiten onder handen nemen om deze cosmetisch weer in nieuwstaat te brengen!

Interieur én exterieur

Mobile homes zijn in veel gevallen grote objecten. Wij behandelen deze objecten als voertuigen, maar ook als thuis van onze klanten. Wij reinigen het exterieur en behandelen deze net zo graag met een professionele polijstbeurt en coating als dat wij dat met auto’s doen. Daarnaast nemen wij het gehele interieur van uw mobile home onder handen en reinigen deze compleet. 

Dit doen wij door uw mobile home uit te zuigen en alle plekken te reinigen met onze interieurreiniger óf het stoomapparaat. Indien aan de orde reinigen wij alle leren panelen en stoelen en herstellen/voeden deze met onze leervoeding. Indien nodig herstellen wij leren interieurpanelen en brengen deze weer in nieuwstaat!

  •  
     
     

Alle soorten

Op onze website vindt u foto’s van auto’s, motoren, vrachtwagens en kleine caravans. Op onze socials vindt u hier nog veel meer voorbeelden van! 

Wij begrijpen dat uw mobile home meer is dan een standaard voertuig. Of dit nu gaat om een vrachtwagen waar u veel uren in doorbrengt, of om een camper waar u praktisch in woont. Het is een tweede thuis. Wij gaan de uitdaging aan om uw thuis volledig te reinigen en u te verbazen met onze resultaten. Mogen wij u verblijden met een mobile home welke cosmetisch weer in nieuwstaat verkeerd? Neem contact op of kom langs om te bespreken wat voor uw mobile home de gepaste behandeling betreft! 

Wij kijken ernaar uit om u te spreken, komt u langs voor een kopje koffie?