Uw auto laten reinigen

Laat uw auto professioneel en van het dak tot ventieldopje reinigen bij Carfema. Veel mensen beschadigen hun auto wanneer zij deze met de hand wassen. Om maar niet te beginnen over het aantal mensen dat met een emmertje allesreiniger en sop aan de slag gaan en vuil over hun lak krassen wanneer zij een poging doen om de auto weer netjes te krijgen. Wij reinigen uw auto van dak tot ventieldopje en gaan professioneel te werk. Wij reinigen tot in detail!

Een complete reiniging

Voordat wij uw auto met de hand aanraken, verwijderen wij zo veel mogelijk vuil van de lak door een pre-wash. Zodra de auto zo schoon mogelijk is, gaan wij aan de slag met microvezel poetsdoeken en reinigen wij uw auto tot in detail. 

Zodra de handwas is afgerond en de auto van buiten volledig is gereinigd, spoelen wij deze af met de hogedrukreiniger en drogen deze met microvezel handdoeken volledig af. Uw auto is volledig gereinigd! Natuurlijk nemen wij optioneel uw motorruimte graag mee, dit is immers onderdeel van de auto. Ook voor uw interieur kunt u gewoon bij ons terecht. Lees meer over onze interieurbehandeling op onze “interieur” pagina!

  •  
     
     

Het resultaat

Zodra wij klaar zijn met de behandeling heeft u een auto welke volledig is gereinigd. In dit stadium ziet de auto er weer gelikt uit. Echter is deze nog niet zo mooi als dat mogelijk is. Zodra de auto is gewassen is dit het perfecte moment om deze onder handen te nemen en te voorzien van een polijstbehandeling.

Zodra de auto goed schoon is komen lichte krasjes en plekjes goed naar voren. Het verschil na een uitgebreide polijstbehandeling is direct zichtbaar! De glans van de lak keert terug en lichte krasjes en oneffenheden in de lak verdwijnen als sneeuw voor de zon.
Mogen wij u blij maken met een uitgebreide wasbeurt en meer? 

Wij kijken ernaar uit om u te spreken, komt u langs voor een kopje koffie?