Een krachtige polijstbehandeling

Waar wij met het wassen van een auto de eerste stap zetten om de auto weer in nieuwstaat te brengen, biedt een polijstbehandeling ons de mogelijkheid om dit resultaat naar een next-level te brengen.

Onze werkwijze

Zodra wij de auto professioneel en volledig hebben gewassen, is de auto in de perfecte conditie om onder handen te nemen met een polijstmachine en wat polijstmiddel. 

Voordat wij van start gaan met polijsten, behandelen wij de lak van de auto met zachte klei om de deeltjes welke onze autoshampoo niet meeneemt, te verwijderen. Zodra de auto is gekleid, beginnen wij met polijsten. 
Dit polijsten voeren wij, afhankelijk van uw voorkeur, in diverse stappen uit. Hoe meer stappen wij gebruiken om te polijsten, hoe beter het resultaat! 

  •  
     
     

Het resultaat

Na het reinigen en polijsten van uw auto is de lak volledig glad en glanst deze weer als nooit te voren! Wist u dat auto’s in de showroom direct na verkoop optioneel nog worden gepolijst? Dit komt omdat het resultaat na een polijstbeurt nóg mooier is dan de lak welke direct uit de fabriek op de panelen is gespoten. 

Het resultaat van ons werk blijft lang merkbaar, maar let op dat u niet door de wasstraat (of wel krasstraat) gaat met uw auto. binnen een wasbeurt worden alle zand en stofdeeltjes uit de borstels over uw lak gesmeerd en zit de lak weer vol krasjes! Let ook op met handwassen, raak de auto pas aan als deze zo schoon mogelijk is en was uw poetsdoek geregeld uit tussen het wassen door!

Wij kijken ernaar uit om u te spreken, komt u langs voor een kopje koffie?