Caravan laten wassen

Uw Caravan biedt een geweldige manier om vrijheid te ervaren en de wereld te verkennen, maar het wassen van een caravan kan een tijdrovende klus zijn! Vooral als u het zelf moet doen. Gelukkig is er daarvoor een goede oplossing: Het laten wassen van uw caravan bij Carfema! Deze service zorgt ervoor dat uw caravan altijd in topconditie verkeert, zowel van binnen als van buiten want zodra uw caravan zo schoon mogelijk is, gaan wij aan de slag met microvezel poetsdoeken en reinigen wij uw caravan tot in detail.

 
 
 
Johan Roos SieperdaJohan Roos Sieperda
10:36 27 Mar 24
Vriendelijke mensen die weten wat hun vak inhoud. Zeer professioneel en een gezellige familie bedrijf.
Remo SchulerRemo Schuler
12:31 11 Mar 24
Mooi bedrijf dat service hoog heeft staan. Kwaliteit is af te lezen doordat de vaste klantenkring groot is.
bettina kappetijnbettina kappetijn
17:16 08 Mar 24
Auto Super is mooi gepolijst (Exterieur High end Detailing) ook de lederen stoelen laten schoon maken , in de was laten zetten en tot slot laten impregneren Goede service van thuis brengen en op halen van mij
Guusje De KrijgerGuusje De Krijger
14:15 27 Jan 24
Dank voor jullie service goed en vriendelijk bedrijfAan te raden
Floris FrenzenFloris Frenzen
14:56 20 Jan 24
marlon willemsenmarlon willemsen
20:41 25 Dec 23
Absoluut fantastisch! Mijn auto had wat spatschade en zou maanden moeten wachten op spuitwerk. In plaats van simpelweg te spuiten, dacht de eigenaar van Carfema buiten de gebaande paden en leverde verbluffende resultaten op! De schade is aanzienlijk verminderd, precies zoals ik wilde. Het geleverde werk is werkelijk prachtig. Het team is buitengewoon vriendelijk; de eigenaar, zijn vrouw en zoon zorgen voor een warm welkom. Ik beveel Carfema ten zeerste aan als je wilt dat je auto de beste zorg krijgt. Bonus: je wordt zelfs uitgenodigd voor een biertje!
P BP B
10:11 08 Dec 23
Super familiebedrijf, persoonlijke benadering! erg klantvriendelijk en duidelijke uitleg over de kosten en nabehandeling om de lak zo mooi mogelijk te houden. Erg tevreden over het resultaat!Ik kan het iedereen aanraden die om zijn auto geeft.Ik kom hier zeker terug!
js_loader
Voertuigen behandeld
0
jaar ervaring
0
In detailing
# 0
auto's dagelijks
3- 1
Medewerkers
0
Voertuigen behandeld
0
jaar ervaring
0
auto's dagelijks
3- 1
Medewerkers
0

Een totale reiniging van uw caravan

Het laten wassen van uw caravan bij Carfema gaat verder dan een oppervlakkige schoonmaak. De reiniging omvat alle details, van het dak tot aan de wielkasten en zelfs de moeilijk bereikbare plekken. Dit zorgt ervoor dat vuil, stof, algen en andere verontreinigingen grondig worden verwijderd. Dit is belangrijk voor het uiterlijk van uw caravan en behoud van waarde en het voorkomen van schade op de lange termijn. Zodra de handwas is afgerond en de caravan van buiten volledig is gereinigd, spoelen wij deze af met de hogedrukreiniger en drogen deze met microvezel handdoeken volledig af. Uw caravan is volledig gereinigd! Natuurlijk nemen wij optioneel uw motorruimte graag mee, dit is immers onderdeel van uw voertuig. Ook voor uw interieur kunt u gewoon bij ons terecht. Lees meer over onze interieurbehandeling op onze “interieur” pagina!

Vakmanschap en ervaring

Een van de grootste voordelen van het laten wassen van uw caravan bij Carfema is de expertise en ervaring die onze medewerkers met zich meebrengen. Wij reinigen uw caravan van dak tot ventieldopje en gaan professioneel te werk. De methodes die wij toepassen vereisen specifieke kennis en technieken om de klus goed te klaren zonder de caravan te beschadigen. Bij Carfema werken professionals die precies weten welke producten en methoden het beste zijn voor elk type caravan. Hierdoor wordt de lak en het exterieur van uw caravan optimaal beschermd en blijft deze langer mooi. 

Binnenreiniging

Naast het wassen van het exterieur biedt Carfema ook uitgebreide binnenreinigingsdiensten aan. Het interieur van uw caravan wordt grondig gereinigd en gedesinfecteerd, inclusief de bekleding, vloeren, keuken en badkamer. Dit zorgt niet alleen voor een frisse en hygiënische leefomgeving, maar helpt ook om eventuele onaangename geurtjes te verwijderen.

Het eindresultaat

Het laten wassen van uw caravan bij Carfema biedt tal van voordelen, van professionele reiniging en bescherming tot tijdbesparing en gemak. Door te kiezen voor de diensten van Carfema, investeert u in de duurzaamheid en schoonheid van uw caravan, zodat u kunt genieten van al uw avonturen.

Bezoek Carfema vandaag nog en ervaar zelf hoe onze hoogwaardige services uw caravan in topconditie kunnen houden.

  •  
     
     
 
 
 
 
 
 

Wij kijken ernaar uit om u te spreken, komt u langs voor een kopje koffie?

Play Video
Professionele aanpak door mensen die passie hebben voor waar ze mee bezig zijn. Dit merk je als klant. Onze caravan is tot in de puntjes verzorgd. Hij is weer als nieuw nadat we ermee door te dichte coniferen hebben gereden. Het is niet goedkoop maar dan ook echt niet te vergelijken met een wasstraat. In zo'n groot object zitten veel man-uren. Alle waar naar zijn geld en dit is echt duurzaam voor je spullen zorgen. Ik ga over twee weken mijn auto brengen voor een uitgebreide behandeling, maar dan zelfs met een guard-finish erover heen. Ik kijk er al naar uit.
Christel van Rongen, 12/06/2021
Super bedrijf! Kom hier vaker! Mark is een top gozer. Mijn volgende sport auto word weer hier professioneel schoongemaakt en in de glass coating gezet.
Peter Mulder, 12/09/2022
Zeer prettig geholpen en auto lakschade opgelopen bij wasbox keurig hersteld met uitgebreide poetsbeurt, leuk familie bedrijf om trots op te zijn, top ga zo door
Andre van Roon, 08/12/2022
Ook voor motoren is Carfema zeker een aanrader! Super resultaat, verstand van zaken, goede uitleg en fijne communicatie. Top!
A. Ver, 26/11/2022

Neem contact op

U bent van harte uitgenodigd om kennis te komen maken en een kijkje te komen nemen in onze nieuwe werkplaats. Bij onze diensten is te spreken van maatwerk, dit maakt het onmogelijk om zonder het nalopen van de auto een gerichte prijsindicatie te geven
Voor een passende prijsindicatie vragen wij u langs te komen voor een kopje koffie zodat wij uw auto onder de loop kunnen nemen! Met ruim 10 jaar ervaring kunnen wij u de juiste behandeling adviseren.

Glanzend portfolio

Zie hieronder een aantal van onze projecten waar wij een prachtig resultaat hebben neergezet voor onze klanten. Ben jij de volgende?

Mercedes Benz GLE 63 AMG
Lamborghini Urus
BMW X5 G05
Land Rover Defender
Opel GT
BMW 330i G20